Pressupostos 2018

Les inversions sostenibles de Sitges superen amb èxit la fase de tramitació

Redacció Sitges 04-01-2018 01:03

Les inversions sostenibles de Sitges superen amb èxit la fase de tramitació. Ajuntament de Sitges

Tan sols un projecte ha quedat fora, en no haver estat fiscalitzat correctament: el de millora dels banys públics de la platja de Terramar

PUBLICITAT

La trentena de projectes que formen part del paquet d'inversions sostenibles de 2017 ja han iniciat la seva tramitació abans de l'acabament de l'any, de manera que queda assegurada la seva execució durant aquest 2018.

La majoria dels projectes, com la pavimentació de carrers; el futur nou enllumenat de les platges; els accessos i serveis de la futura escola Agnès; o la remodelació de l'edifici destinat a l'Escola d'Adults, Ràdio Maricel i Maricel Televisió, per citar alguns, iniciaran el procés de licitació pública en els propers mesos.

Dos d'aquests projectes, l'ampliació i remodelació del Camp Municipal d'Aiguadolç i la nova pavimentació i enllumenat d'un tram del passeig de la Ribera, es troben immersos en el procés de licitació i la mesa de contractació estudia les ofertes rebudes.

Un altre dels projectes, la millora de la zona verda de les pistes de Petanca, ja té el contracte adjudicat i les obres han començat aquest dimarts. En canvi, el projecte de millora dels banys públics de la platja de Terramar, de 40.000 euros, es desenvoluparà finalment per una via administrativa diferent a la de la resta dels projectes.


Un paquet de 9 milions d’euros

L'Ajuntament de Sitges va aprovar els passats mesos de juliol i octubre de 2017 un paquet d’actuacions sorgit de l’alliberament de part del romanent comptable de 9 milions d'euros, que es destina a inversions per  a la millora de la vila. Una comissió interdepartamental ha estat l’encarregada de decidir quines actuacions es duien a terme. El regidor Eduard Terrado, representant del govern a l’esmentada comissió, ha destacat que “hem valorat quines eren les necessitats més urgents del municipi i què calia millorar abans de decidir les inversions”. La trentena d’actuacions finalment incloses dins de les inversions sostenibles seran objecte d’execució en el decurs del mesos vinents.

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon