Mal inici del 2018

Bergé Logística de l'Arboç acomiada i precaritza

CGT Bergé L'Arboç 07-01-2018 11:11

CGT Bergé. EIX

PUBLICITAT

BERGÉ ACOMIADA I PRECARITZA

Ha arribat l’any nou i, amb aquest, Bergé ens torna a portar precarietat i acomiadaments. Acomiaden a un company d’ETT que portava més d’un any amb nosaltres, trencant així les pràctiques habituals de contractació per empresa. A més, està precaritzant el lloc de treball dels polivalents, tot fent-los treballar el seu torn i els relleus, evidenciant manca de personal. Tot això en menys d’una setmana de treball del 2018.

Des d’aquesta Secció Sindical de la CGT no permetrem aquestes agressions als companys. Els diàlegs amb l’empresa només han servit per a demostrar-nos que no tenen la més mínima intenció de solucionar aquesta situació.

Des de la CGT volem deixar clara la nostra postura i no és una altra que no defallir en la nostra lluita, utilitzant totes les armes necessàries fins a aconseguir els 4 punts següents:

READMISSIÓ I CONTRACTE INDEFINIT PER EMPRESA DEL COMPANY OCTAVIO.
CONTRACTACIÓ DE PERSONAL PER EMPRESA PER A COBRIR LA MANCA DE PLANTILLA.
NO PRECARITZACIÓ DELS POLIVALENTS NI CAP ALTRE LLOC DE TREBALL.
RESPECTAR ELS DESCANSOS DE TOTS ELS TREBALLADORS, SIGUIN D’EMPRESA O D’ETT.

Des de la CGT demanem a tots els companys que, com ja és pràctica habitual en aquestes situacions, no es facin hores extres, ni favors, ni canvis a favor de l’empresa fins que se solucioni aquesta situació.

CONTRA ELS ACOMIADAMENTS I LA PRECARIETAT, SOLIDARITAT I LLUITA OBRERA!

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon