Planes Baixes

Kiabi busca 200 empleats per al nou centre logístic de la Bisbal del Penedès

ACN La Bisbal del Penedès 10-01-2018 08:12

Pla general del nou centre de distribució d'El Corte Inglés a la Bisbal del Penedès, amb un cartell del polígon Les Planes Baixes en primer terme. ACN

Nou impuls al polígon de les Planes Baixes, que ja acull una plataforma d’El Corte Inglés

PUBLICITAT

La multinacional francesa de moda Kiabi busca 200 empleats per al seu nou centre de distribució al polígon de les Planes Baixes, a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Segons ha informat el consistori, ID Logístics ha obert la segona fase de selecció de personal per a la companyia gala després que la tardor passada ja es creessin 59 llocs de treball. En concret, es busquen homes i dones d’entre 20 i 57 anys per a treballar com a mosso de magatzem, amb incorporació prevista pel mes de març. Els interessats poden inscriure’s a través del web de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, que centralitza les sol·licituds laborals.

Kiabi impulsa el seu nou centre logístic de 53.000 metres quadrats en unes instal·lacions construïdes per l’operadora internacional Prologis al polígon de les Planes Baixes, molt a prop del trencant de les autopistes AP-2 i AP-7. En conjunt, les naus de Prologis ofereixen un total de 80.000 metres quadrats.

El polígon de les Planes Baixes disposa de 400.000 metres quadrats, la meitat dels quals pertanyen a El Corte Inglés. El juliol del 2016, aquesta empresa hi va obrir una plataforma logística de 45.000 metres quadrats des d’on distribueix productes a Catalunya, l’Aragó, el País Valencià i Múrcia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon