Rugbi

Torna el rugbi a Olivella amb un 2018 ple d’activitats

Rafa Linares Olivella 11-01-2018 09:28

Rugbi Nova Olivella. Eix

La secció de rugbi del Nova Olivella va tornar dilluns a l’activitat amb el sènior després de l’aturada nadalenca

PUBLICITAT

L’escola va tornar ahir dimecres a les 18h. amb la missió d’agafar ritme per la trobada d’aquest dissabte a la Foixarda (Barcelona), on el BUC serà l’organitzador. La resta de categories no entraran a disputar partits de lliga fins a finals de gener. El calendari farà que es puguin pactar amistosos per no perdre la connexió dels nanos amb el rugbi.

El primer projecte és jugar un triangular entre gener i febrer amb els equips de l’Anoia i l’Esparraguera Rugbi, torneig que s’anomenarà Torneig Tres Comarques. Al març un triangular a Olivella amb el RC.Sitges i un equip estranger per definir Sub.18. A l’abril un amistós amb el Hornets RFC anglès, possiblement pel juny o juliol, el Cowbridge RFC gal·lès, (que serà el seu tercer any que ve a Olivella) i pel setembre la tornada del Trofeu Xavier Castillejos aquesta vegada a Martorell.

El club seguirà treballant per ampliar el calendari de partits amistosos sempre respectant la Lliga i seguir inculcant el rugbi al nostre municipi. Un 2018 que pinta força bé, on tant l’escola com la resta de categories estaran a tope.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon