Ballet de Catalunya

La dansa clàssica del Trencanous serà la protagonista a l’escenari del Teatre Casal aquest dissabte

Redacció Vilafranca del Penedès 11-01-2018 11:39

El Trencanous del Ballet de Catalunya. EIX

La producció arriba després d’esgotar totes les entrades a l’estrena de la gira al Teatre Kursaal de Manresa i que tancarà el cicle d’activitats Nadalenques del Casal de Vilafranca

PUBLICITAT

El Ballet de Catalunya és la companyia privada de ballet clàssic de Catalunya, que s’estrena amb aquesta gran obra especialment adient en l’època nadalenca: El Trencanous, i en la versió de Marius Petipa i Lev Ivanov que originàriament varen crear per al gran Teatre Mariinsky de Sant Petersburg l’any 1892, i música de Pyotr Tchaikovsky. El Ballet de Catalunya interpreta una versió que el seu director artístic, Elias Garcia, i directora artística associada, Larisa Lezhnina, prima ballarina del Mariinsky Theatre i Het National Ballet d’Amsterdam, adapten per a la seva personalització en el marc actual i de la nova companyia catalana.

El Ballet de Catalunya està format per ballarins de gran qualitat artística. Tots ells conformen la primera saga d’un futur cos de ball que ha d’estar integrat en bona part per ballarins catalans i internacionals formats al nostre país, gràcies a la creació d’una acadèmia adjunta que pretén trobar el talent jove allà on es troba i assolir un nou futur per la dansa feta a casa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon