Polèmica per les banderes

Cs denuncia coaccions de l'alcaldessa de Vilanova per tapar-li les banderes del balcó del seu despatx

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-01-2018 12:20

Cs denuncia coaccions de l'alcaldessa de Vilanova per tapar-li les banderes del balcó del seu despatx. Ciutadans

El portavoz local recorda que no és el primer cop que des de l'alcaldia s'intenta que desapareguin 'les banderes constitucionals instal·lades al despatx'

PUBLICITAT

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Francis Álvarez, ha criticat que "per enèsima vegada, l'alcaldessa intenta amagar els símbols que representen tots els catalans”. Álvarez diu que no s'ha retirat part de la decoració de Nadal instal·lada a l'Ajuntament que tapa les banderes d'Espanya i Catalunya penjades en la balconada del grup municipal de Cs.

Alvarez ha comentat que el consistori va col·locar decoració nadalenca durant les passades festes que incloïen dues cortines. Una vegada acabades les festes es van retirar tots els elements, "però a dia d'avui solament queden les dues cortines, i casualment, una d'elles tapa les banderes col·locades en el despatx del Grup Municipal".

El portaveu de Cs ha explicat que el seu grup municipal ha penjat aquestes dues banderes des de la seva balconada perquè l'ajuntament no compleix amb la llei de banderes. I ha afegit que “no ens callaran i les banderes seguiran estant en el nostre consistori”. Finalment, Álvarez ha recordat que “no és la primera vegada que des de l'alcaldia s'intenta que desapareguin les banderes constitucionalistes que pengen des del despatx del grup municipal de Cs”.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon