Festa Major 2018

Ribes dóna el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pau

Redacció Sant Pere de Ribes 14-01-2018 12:30

Imatge d’arxiu de l’anada a Sant Pau. Ajt Sant Pere de Ribes

Ahir es va presentar el programa d’actes i la separata “Crònica de Ribes per Josep Bertran i Miret”, que enguany ha escrit l’Ana Mestre partint de les anotacions dels dietaris del seu rebesavi, farmacèutic i historiador local

PUBLICITAT

La Festa Major d’hivern de Ribes ha arrencat aquest cap de setmana amb la presentació del programa d’actes de Sant Pau i de la separata “Crònica de Ribes per Josep Bertran i Miret”, ahir dissabte, que enguany ha escrit l’Ana Mestre partint de les anotacions dels dietaris del seu rebesavi, farmacèutic i historiador del municipi a finals del s. XIX que també dóna nom al nou CAP de Ribes.

El dissabte 20 de gener, cap de setmana previ a Sant Pau, començaran les activitats a les 17h amb la timbalada de convit al Pregó organitzat per les colles timbaleres. Una hora més tard, a les 18h hi haurà la lectura del Pregó a càrrec de Carme Jacas i Bertran que tindrà lloc al saló de plens de la Casa de la Vila. I seguidament, el correfoc de Ribes amb la participació de Ball de Diables de Ribes, Ball de Diables Colla Jove, el Drac de Ribes, i colles convidades. Aquest s’iniciarà a la plaça de la Vila i recorrerà alguns dels principals carrers i places del municipi fins a arribar a la plaça Marcer on hi haurà la Foguerada. La nit acabarà amb el Trakasound, coordinat pel Ball de Diables de Ribes Colla Jove, i tindrà lloc a la carpa de Can Puig a partir de la mitjanit. En aquesta edició hi participarà Rata & The Whiteys, Sra. Tomassa, Dj T-Bird i Dj Carlos Subias (waves).

L’endemà diumenge 21 tindrà lloc l’anada infantil a Sant Pau. La sortida serà a la plaça de la Vila, a les 10h i en arribar a l’ermita es farà la presentació de la nova colla infantil de Cabeçuts. A continuació, hi haurà la baixada infantil de Sant Pau fins a la plaça de la Vila, on s’acabarà el cercavila amb l’exhibició de balls populars. A les 13h, el pati de Els Xulius acollirà un concert vermut amb el grup RibesJazzQuartet. Per últim, a la tarda (17:30h) al Local hi ha programat l’espectacle familiar El Cartero de la companyia Una Mika.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon