BTT

9a Raimonada. 2h de resistència per parelles amb btt

Redacció Vilafranca del Penedès 16-01-2018 12:20

9a edició de la Raimonada btt . Eix

PUBLICITAT

El proper diumenge 21 de gener tindrà lloc a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès la 9a edició de la Raimonada btt organitzada pel club Metal Bikers, una prova de resistència per parelles que consisteix en fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,750 kms fent relleus durant dues hores.

En aquesta 9a edició el circuit és molt més rodador i ràpid. Mantindrà les seves rampes i pendents, molt més revolts i el rock garden. Com a novetat s’han construït dos tronk garden que posarà a prova l’agilitat de tots els bikers.

Les persones interessades en participar a la 9a Raimonada Btt han de ser majors de 14 anys i poden fer la inscripció a partir del dia 1 de Gener de 2018 a través de la web. El preu és a partir de 10 € per persona amb la llicència federativa en curs del 2018. Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants. L’organització destinarà un percentatge de les inscripcions a La Marató de TV3.

La Raimonada Btt organitzada pel Club Metalbikers compta amb el suport de les següents empreses col·laboradores: Cavacaix, Fusteria Eloi Masana, Construccions Vilacons, Perfecte Nutration, Bodegues Parés Baltà, Cicles Catalunya, Bicis David Grau, Cicles Sans, VB Sports, Mon biker i Cronometratge XipWin.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon