Atletisme

Èric Rossell bronze al Campionat de Catalunya Absolut de proves combinades

Redacció Vilafranca del Penedès 16-01-2018 10:06

Èric Rossell al podi. Eix

Nou doble rècord comarcal de Laia Saumell en 60 metres

PUBLICITAT

El passat dia 12 de gener a la pista coberta d'atletisme de Sabadell es va celebrar un control absolut on Laia Saumell va córrer els 60mt. amb una millor marca personal de 9´´15 segons, rebaixant en 14 centèsimes la seva anterior marca. Aquest nou registre suposa un nou doble rècord comarcal, en la seva categoria (Promesa) i a nivell Absolut.

A la jornada de dissabte al matí, debut dels cadets Joel Miralles i Òscar Beltri, a la pista de Sabadell, a la prova de salt de llargada. En Joel va fer un gran salt de 5'99m, que li donen la mínima de participació pel campionat d'Espanya sub16 que es disputarà al març a Sabadell.

A la jornada de diumenge al matí, també a Sabadell, Laura Beltri, que més d'un any desprès tornava a competir a la prova de triple salt, i ho feia amb un nou rècord comarcal Juvenil i Absolut de 10'93m, en un concurs de menys a més, i amb bones sensacions de cara al futur. També, Marina Zafrilla corria els 60mll en un bon temps de 8''49.

El diumenge a la jornada de la tarda, Pol Retamal (atleta del F.C.Barcelona) al campionat de clubs català sub20, on debutava per fi en una pista coberta tres anys desprès. Bon debut del Pol, amb 21''73,  nou rècord dels campionats.

Campionat de Catalunya Absolut de  proves combinades

Durant la jornada de dissabte a la tarda i diumenge al matí es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut de proves combinades, on s'apleguen els atletes més complets de tot el territori català, i en representació del club, en un excepcional estat de forma, va competir l'incombustible Èric Rossell.

Èric va establir dos nous rècords comarcals, el de les combinades amb 4625 punts, i el de salt amb perxa amb 4'10m, així com 5 marques personals en 7 de les proves disputades.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon