Turisme de Calafell

Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada

Redacció Calafell 18-01-2018 11:08

Calafell tornarà a fer promoció turística compartint esforços amb els altres municipis de la Costa Daurada. Ajuntament de Calafell

Turisme de Calafell ha signat un nou conveni Córner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats

PUBLICITAT

Turisme de Calafell ha signat un nou conveni Córner, una veterana iniciativa mitjançant la qual els municipis i agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre comparteixen esforços per promocionar-se en els mercats. El Córner arriba enguany a la seva quinzena edició.

Aquest acord permet els seus signats participar de forma conjunta i coordinada al programa de fires internacionals, nacionals i estatals promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i a la campanya de publicitat dissenyada per a 2018 pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En concret, Calafell, estarà representat a les fires  B-TRAVEL (Barcelona); FITUR (Madrid); NAVARTUR (Pamplona), i el Mercat d’Escapades (Barcelona. També participarà en accions promocionals a Catalunya, l'Estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multicanal, presència en portals de viatges o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

La tinent d’alcalde de Turisme, Maite González, explica que “aquest model de col·laboració, que és pioner a l’Estat, millora l’eficàcia de les accions, augmenta la notorietat de les destinacions i optimitza els recursos econòmics i humans, així com el temps. A més a més contribueix  a augmentar la presència de Calafell en l'àmbit estatal”.

El conveni d’enguany ha estat signat per la Diputació de Tarragona, mitjançant el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner específic amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon