Accident mortal

ERC-Baix Penedès exigeix al Govern espanyol que assumeixi responsabilitats i aporti solucions per la N-340

ERC El Vendrell 05-02-2018 11:38

Tres morts en un accident de trànsit a l'N-340 a Coma-ruga. Eix

En primer lloc, des d'Esquerra ens volem afegir al condol a tots els familiars de les víctimes així com el nostre suport a la comunitat educativa de La Residència de l'Arboç, professors i alumnes

PUBLICITAT

Davant de l'accident d'ahir a la tarda a la N340 al Vendrell, que ha comportat la mort de tres persones de la comarca, Esquerra Baix-Penedès exigeix al Ministerio de Fomento responsabilitats i solucions per tal de minvar les problemàtiques existents, i repetidament denunciades, d' aquesta via en el seu tram Ulldecona-Vilafranca del Penedès.

Denunciem l'incompliment per part del govern espanyol de l'acord amb la Generalitat de Catalunya del mes de juliol del 2017, on s'establia que a partir del 1 de gener del 2018, la prohibició de camions per la N340 en el tram Alcanar- Vilafranca del Penedès vinculada a unes bonificacions en el preu del peatge de l'autopista AP7, així com una gratuïtat pels turismes en viatges interns en el mateix dia.

ERC-Baix Penedès troba inadmissible la incapacitat del govern espanyol per tal d' aportar solucions que millorin la mobilitat dels usuaris de la N340 i baixar la sinistralitat de la via, solucions que van relacionades amb l'autopista de pagament paral·lela, l'AP7.

El Ministerio de Fomento va rebutjar en el seu dia, la solució aportada per la Generalitat, el nou model de gestió de vies d'alta capacitat i de pagament que la Conselleria de Territori i Sostenibilitat volia impulsar i implantar al gener del 2019, la vinyeta, però tampoc compleix el seu compromís adquirit. Per tant ens preguntem:  Quin model defensa? Per quina raó incompleix el govern espanyol el seus acords?.

Entenem que aquest  fet comporta un nou greuge pel que fa a la gestió de les infraestructures estatals a Catalunya, i que aquest, encara és més escandalós al produir-se en el mateix moment en que el govern espanyol rescatarà unes autopistes espanyoles en fallida que suposarà una despesa superior als 4000 milions d' euros de la ciutadania.
Els ciutadans del Baix Penedès mereixem una solució a les nostres problemàtiques de mobilitat i seguretat, vinculades a una via essencial en els nostres trajectes habituals a Tarragona o Barcelona, n'estem farts de cues, contaminació i accidents i exigim solucions al govern espanyol.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon