Rehabilitació

Comencen les obres de reforma de l’edifici de la Pallissa de Moja com a magatzem municipal

Redacció Olèrdola 08-02-2018 11:06

Comencen les obres de reforma de l’edifici de la Pallissa de Moja com a magatzem municipal. Ajuntament d'Olèrdola

PUBLICITAT

La setmana passada s’iniciaven les obres de reforma i de rehabilitació de l’edifici de la Pallissa de Moja, situat al carrer del Camp. L’edifici és una antiga pallissa que s’utilitzava com a magatzem municipal, però el seu mal estat obligava a realitzar aquesta intervenció per a posar-lo de nou a disposició de l’Ajuntament amb totes les garanties de seguretat. Les obres han estat adjudicades per un import de 76.485 euros i el termini d’execució establert, segons contracte, és només d’un mes.

Segons el projecte aprovat, la intervenció “consisteix en la substitució de la coberta actual d’estructura de fusta sobre parets de càrrega, pilars i jàsseres, per una altra estructura metàl·lica sobre les mateixes parets de càrrega i la retirada dels pilars ceràmics centrals”. Amb la realització d’aquest canvi “es realitza un cèrcol perimetral de formigó previ a la col·locació de l’estructura metàl·lica”. D’aquesta manera “s’allibera tot l’espai interior i teula àrab per una altra d’estructura metàl·lica”. La coberta “es realitzarà sobre teulers de fusta, barrera de vapor i estanquitat, aïllament tèrmic i teulada àrab”.

A nivell d’acabats es realitzarà un arrebossat esquerdejat a les parets interiors i exteriors. El paviment serà una solera de formigó sobre base de graves. Les instal·lacions previstes són les d’electricitat i enllumenat. Es realitzarà una previsió mínima d’instal·lació d’aigua potable i xarxa de sanejament per a la realització d’una cambra higiènica.

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon