Rugbi

Festa del rugbi a Olivella

Rafa Linares Olivella 08-02-2018 08:17

Rugbi Nova Olivella - San Martín Rugbi Buenos Aires. Eix

Dissabte, l’equip argentí de Buenos Aires, San Martín Rugbi B Sub.18/Sub.19, visitava el nostre poble, per jugar un amistós, dintre de la seva gira per Europea

PUBLICITAT

Rugbi Nova Olivella 7 - San Martín Rugbi Buenos Aires 65

Un partit que començava a les 10 del matí, amb moltes baixes a l’equip local, i amb 14 jugadors només disponibles, per Stephen Land i Rafael Linares, en canvi, a l’equip argentí, força efectius, 34 jugadors. Al final, l’equip argentí deixava un dels seus jugadors a l’equip de casa, i començaven 15 contra 15.

Des de l'inici, l’equip argentí va ser superior tant en la davantera, com en la línia, i els jugadors locals feien el que podien i més, per parar les marques dels de Buenos Aires, que se´n anaven al descans amb un marcador molt excessiu, deixant al Nova a 0 al seu marcador.

La segona part, el Nova sortia més endollat, i arribava la primera marca i única del partit, en carrera per la banda de Julio. Seguidament, Andrés feia els dos punts addicionals. El físic feia, que l’equip de Stephen Land i Rafael Linares, toques fons, sense deixar de de posar el cor en els placatges, amb un resultat final de 7 a 65. Una experiència única que es recordarà durant molt temps, contra un equip de l´altre continent, el primer que passa per Olivella, que ens ha ensenyat, que el rugbi és gran, i no hi ha fronteres. Al finalitzar el 80 minuts, com ja es normal als amistosos, els dos equips es van fusionar, i van jugar una petita patxanga.

Al finalitzar, un bon tercer temps, amb el “chili” de la nostre cuinera “Debby”, i com no l´entrega de presents per part dels dos equips. Agrair, la col·laboració: de les cuineres, de tots els pares, i membres del club, i com no, als jugadors del Rugbi Nova Olivella, que van fer un partidàs, i donar les gràcies al San Martín Rugbi, que van ser uns senyors, i ens van ensenyar els valors del rugbi, i el que és l´amistat. Bon viatge i sort, dilluns amb l’USAP Perpingnan.

Recordeu : Amistós a Olivella, pròxim : Dissabte, 24 de març, Rugby Nova Olivella vs. RC.Sitges Sub.18. Que no pari la festa!

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon