Solidaritat

Les entitats independentistes de Vilafranca organitzen un 'Sopar Groc' per recaptar fons per a la caixa de solidaritat

ACN Vilafranca del Penedès 12-02-2018 05:46

Les entitats independentistes de Vilafranca organitzen un 'Sopar Groc' per recaptar fons per a la caixa de solidaritat. EIX

L'acte se celebrarà l'1 de març al Teatre Casal i el presentarà l'actor Toni Albà

PUBLICITAT

La Comissió Onze de Setembre, Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional de Catalunya al Penedès han organitzat un 'Sopar Groc' a Vilafranca per recollir fons per la caixa de solidaritat de les famílies dels líders de les entitats sobiranistes i dels membres del Govern destituït. L'acte se celebrarà l'1 de març a les 20.30h al Teatre Casal, sota la conducció de l'actor Toni Albà, i els tiquets tindran un cost de 65 euros. Els organitzadors senyalen que l'objectiu és "aconseguir una resposta clara del Penedès d'acord amb els resultats obtinguts en el referèndum de l'1 d'octubre i a les eleccions del 21 de desembre" per tal de recollir diners que ajudin les famílies dels empresonats relacionats amb l'1-O i dels membres del Govern destituït que són a Bèlgica.

El president de la Comissió Onze de Setembre, Jaume Claramunt, ha explicat aquest dilluns que el 'Sopar Groc' pretén "demostrar que la societat civil continua mobilitzada i resistent per defensar la República i la llibertat dels polítics catalans" i ha anunciat que hi assistiran familiars de tots els "represaliats".

Hi ha prevista una subhasta de vins conduïda per l’actor Carles Xuriguera i també l'actuació 'Chill Out per la Terra', a càrrec del músic Marcel Casellas, acompanyat d'intèrprets de la comarca. A banda de la venda de tiquets, l'organització ha obert una fila zero per a recollir donatius.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon