Bàsquet

Fi de festa a Viladecans

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-02-2018 12:03

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

PUBLICITAT

BM Viladecans “B” 51 - 63 Sènior masculí CNBV

I va arribar el pitjor dia per jugar a bàsquet A Vilanova. Després de l'arribo de Carnaval. Intent infructuós d’aplaçar el partit. 12 del matí i la situació era aquesta. A l’esquerra veiem 7 jugadors asseguts, uns a la banqueta, altres al terra i 2 tirant amb més o menys intensitat. A la dreta un equip escalfant fort i cridant. Comentari a les grades, “costarà”.

Però aquest equip està fet de bona pasta. I sobretot es un equip. Va sorprendre es que si defensivament a algun jugador li costava arribar, en atac feia una gran jugada de 2+1. A la qualitat coneguda dels seus jugadors i la seva fantàstica direcció tècnica, l’equip disposa aquesta temporada del “savoir faire” d’un jugador com en Miki Sanchez (MVP del partit). Punt a punt i defensa a defensa, solidaritat i molta generositat, l’equip va aconseguir arribar amb un +19 a la mitja part. Després va acabar dosificant la renda fins els +12 del final. Es tractava de treure endavant l’enfrontament. Un bon partit de bàsquet tipus Begues. On els grocs van treballar i treballar fins portar la victòria a Vilanova. Bon equip el Viladecans.

Proper partit dissabte 17 de febrer a les 18:00. Contrincant el Joventut Castelldefels. L’equip que amb matisos, va evitar que l’equip aconseguís l'ascens a tercera catalana l’anterior temporada. Uns ingredients que deixen ben clar l’atractiu del matx.

Fitxa tècnica

CNB Vilanova: Sugri, Nil, Rubén, Bernat, Aleix, Carlos, Àlex, Jordi i Miki. Absents Javi, Lluis, Àlex R i Andreu.

Tècnic Salva Pastó.

Parcials: 14-21, 5-17 (19-38) // 17-15 (36-53), 15-10 (51-63)

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon