10è aniversari

Magda Oranich, convidada de Dones d’Empresa a la trobada anual

Redacció Vilanova i la Geltrú 28-02-2018 09:32

Magda Oranich. ACN

Dones d’Empresa prepara la trobada de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Gran Penedès

PUBLICITAT

Divendres 16 de març, Dones d’Empresa convoca totes les empresàries i directives del Penedès i el Garraf a la seva trobada anual, l’esdeveniment empresarial femení més important del Gran Penedès, enguany en la seva desena edició.

Dones d’Empresa acaba de rebre la confirmació de la participació de Magda Oranich al sopar anual que farà la ponència experiencial.

Com és habitual en aquestes dates, Dones d’Empresa prepara la trobada de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Gran Penedès. En aquesta ocasió, el guió està marcat pel 10è aniversari de l’entitat de més rellevància en l’àmbit dona-empresa al nostre territori.

La trobada-sopar tindrà lloc a l’Hotel Melià Sitges, el divendres 16 de març, i comptarà amb la ponència central de la reconeguda advocada Magda Oranich, entre d’altres novetats que es desvetllaran en els propers dies.

Oranich destaca per la seva carrera en l’àmbit del dret i el periodisme, també en la política i en el món del futbol, però sobretot per la seva implicació en causes socials.

L’acte estarà conduït per l’actriu i emprenedora Marina Mestres. A la sobretaula es farà lliurament del Premi Dones d’Empresa, que tots els anys reconeix una trajectòria empresarial remarcable.

La trobada compta amb el suport de Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP, amb la col·laboració de Covenant, Mercè Pastissers i Monverd.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, homes i dones, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a  www.donesdempresa.cat

Sobre Dones d’Empresa

Dones d’Empresa és un col·lectiu vinculat a la FEGP que compta amb prop de 650 empresàries i directives vinculades. És el moviment associatiu femení més rellevant del Penedès i el Garraf que naixia l’any 2008 sota el paraigües de l’ADEG (ara FEGP).

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon