Ple municipal

Oriol Freixenet, nou regidor de l'Ajuntament de Canyelles

Redacció Canyelles 01-03-2018 11:45

Oriol Freixenet, nou regidor de l'Ajuntament de Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Freixenet ha assumit la cartera de Gent Gran, que estava en mans de Pérez, i ha promès el càrrec en la sessió plenària extraordinària que s’ha celebrat aquest dimecres 28 de febrer

PUBLICITAT

Oriol Freixenet ha pres possessió del càrrec com a nou regidor de l’equip de govern municipal de l’Ajuntament de Canyelles. Substitueix  Carme Pérez, que ha deixat la regidoria per motius personals i de jubilació. Freixenet ha assumit la cartera de Gent Gran, que estava en mans de Pérez, i ha promès el càrrec en la sessió plenària extraordinària que s’ha celebrat aquest dimecres 28 de febrer.

En la mateixa sessió plenària s’han aprovat els dos punts que hi havia a l’ordre del dia. D’una banda, l’adjudicació del servei integral d’il·luminació exterior del municipi a l’empresa Energia Elèctrica Eficiente, SL, guanyadora del concurs públic. I de l’altra, l’adjudicació a l’empresa Eiffage Energia del contracte administratiu d’obres corresponents a la tercera fase de les obres d’urbanització del sector Les Palmeres, consistent en la xarxa d’enllumenat públic, també guanyadora del concurs públic. En els dos casos, l’aprovació s’ha fet amb els vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT) i l’abstenció dels grups a l’oposició municipal presents al ple (PSC i ERC).

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon