Obres

Traslladen la runa de les obres del Passeig de la Ribera de Sitges per a reduir molèsties

Redacció Sitges 07-03-2018 11:31

L'Ajuntament trasllada la terra i la runa de les obres del Passeig de la Ribera per a reduir molèsties. Ajuntament de Sitges

La terra i runa que s'han extret del Passeig de la Ribera s’han traslladat a la zona de Pins Vens, on seran parcialment reutilitzats en l’obra del futur aparcament del pavelló poliesportiu

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Sitges porta a terme aquests dies accions per reduir l'afectació que puguin provocar als veïns les obres de col·locació del nou paviment del Passeig de la Ribera en substitució de l'antic, que estava malmès.

En aquest sentit, la terra i runa que s'extreu del passeig s’ha estat traslladant a l’aparcament del pavelló poliesportiu de Pins Vens amb la intenció de reduir la pols i la qualitat ambiental en una zona que té un trànsit i usos intensos.

Part d’aquest material, triturat i reutilitzat, s’utilitzarà en l’habilitació del futur aparcament de la zona, uns treballs que és previst que comencin en el decurs de les setmanes vinents. No obstant això, és previst que els vehicles hi puguin tornar a estacionar a partir d’aquest mateix dissabte, un cop finalitzats els treballs de processament de la terra i la runa. El material que no s’utilitzi en aquest espai, tornarà al passeig per a ser reutilitzat en els treballs de pavimentació del Passeig de la Ribera.

PUBLICITAT

Arxivat a

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon