Institut El Foix

Alumnes de l'institut de Santa Margarida i Els Monjos sufraguen una part de l'operació de dos gats

Ramon Filella Santa Margarida i els Monjos 12-03-2018 05:27

Alumnes de l'institut de Santa Margarida i Els Monjos sufraguen una part de l'operació de dos gats. EIX

Els dos gats, anomenats Ying i Yang, patien malformacions genètiques als ulls que els hi impedien veure.

PUBLICITAT

Alumnes de la classe B de segon de Batxillerat de l'institut El Foix de Santa Margarida i Els Monjos han contribuit a pagar una part dels costos de l'operació de dos gats acollits al centre que l'associació Vilanimals té a Vilafranca i que patien greus problemes de visió. La iniciativa va sorgir dels mateixos estudiants de l'institut mongenc que amb la seva professora Marisol López al capdavant, van decidir buscar diners per a cobrir el cost de la intervenció.

Els dos gats, anomenats Ying i Yang, patien malformacions genètiques als ulls que els hi impedien veure. De fet, només un podia veure per un ull, mentres que l'altre estava cec. Vilanimals va donar a conèxer la problemàtica dels animals a finals de l'any passat i, des d'aquell mateix moment, els alumnes de l'IES del Foix van voler prendre part activa en el projecte de millora de les condicions de vida dels gats.

Els diners recollits pels estudiants de Batxillerat de Santa Margarida i Els Monjos es van afegir als recaptats per la mateixa associació Vilanimals a través d'aportacions  aconseguides en una paradeta que es va instal.lar a la Plaça de la Vila de Vilafranca. Tot plegat va fer possible cobrir la quantitat que feia falta per a tirar endavant la intervenció quirúrgica que es va dur a terme fa pocs dies amb un resultat final molt satisfactori. Els dos gats han recuperat la visió i podran fer vida normal a partir d'ara.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon