Concurs de Música Acústica 2016

Les penedesenques Escarteen Sisters presenten disc a Cal Bolet aquest divendres

Redacció Vilafranca del Penedès 12-03-2018 05:36

Les penedesenques Escarteen Sisters presenten disc a Cal Bolet aquest divendres. EIX

El duet presenta un projecte nou i íntim, una compilació de cançons eclèctiques: folk, jazz, blues, funk, i, fins i tot, tecno

PUBLICITAT

Aquest divendres, 16 de març a les 20,30h, continua la temporada de música a Cal Bolet amb la Flàvia i la Laia. Dues veus, un violoncel i un violí formen el quartet de cordes de les Escarteen Sisters que presenten un projecte amb cançons per abraçar-se i mirar-se als ulls. Amb temes propis en català, anglès, castellà i neerlandès.

Elles han crescut al Penedès en una masia entre vinyes i d'aquesta quietud neix el seu repertori. Comencen a fer cançons per a comunicar-se amb el seu avi, que viu a Bèlgica i que està malalt des de fa uns anys.  I comencen a compartir-ho.

Les joves germanes han realitzat diverses gires europees i concerts arreu de Catalunya on han participat en diversos festivals: Aphònica, Undàrius, Altacústic, EVA, Vilafest, entre d’altres. 

Van guanyar el Primer Premi i premi del públic al “Concurs de Música Acústica 2016" i juntament amb un Verkami, els permet gravar el seu primer àlbum.

Per saber-ne més, després del concert hi haurà una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon