Institut El Foix

La campanya d’assajos castellers de la Jove de Vilafranca al Penedès “Treu-te els mitjons” contínua als Monjos

Redacció Santa Margarida i els Monjos 13-03-2018 11:48

La campanya d’assajos castellers de la Jove de Vilafranca al Penedès “Treu-te els mitjons” contínua als Monjos. Jove de Vilafranca

La campanya porta l’etiqueta #treuteelsmitjons i està pensada per divertir-se fent castells i fer passar una bona estona a tothom que ho provi

PUBLICITAT

La Jove de Vilafranca ha assajat els dos últims divendres a Sant Martí Sarroca, al local El Centre, en uns assajos que han permès assajar sota cobert i donar a conèixer els castells a persones que els coneixien poc. La colla valora molt positivament aquests dos primers assajos de la campanya i agraeix a la Junta Directiva de l’entitat El Centre, la cessió del local i les facilitats per poder dur a terme els assajos.

La campanya continuarà durant diverses setmanes mes i la Jove ja té compromesos els assajos dels propers divendres 16 i 23 de març, a les 8 del vespre, on anirà a Santa Margarida i els Monjos, a l’Institut El Foix, al carrer Maria Aurèlia Capmany, 6-8. Tothom que vulgui assistir-hi podrà conèixer els castells de ben aprop en un taller i també podrà participar d’un assaig casteller. A més, es farà un pica-pica al final i tothom que vingui s’endurà un obsequi de la colla.

La campanya porta l’etiqueta #treuteelsmitjons i està pensada per divertir-se fent castells i fer passar una bona estona a tothom que ho provi i, també, promocionar la colla blau cel en un entorn proper.

Després dels Monjos, la Jove també visitarà Olivella -ja després de setmana santa- i està oberta a portar aquests assajos a més municipis o nuclis de població penedesencs. Només cal trucar al telèfon 688 28 18 99 o bé escriure al correu electrònic info@jovedevilafranca.cat on s’informarà de tots els detalls i es podran concretar dates, espai, etc.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon