Ecologia Marina

Una empresa aconsegueix la llicència per al cultiu de musclos al litoral de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-03-2018 09:54

Musclos. EIX

L'autorització arriba tres anys després de començar la tramitació per al cultiu permanent d'aquest mol·lusc a les instal·lacions d'engreix de llobarro

PUBLICITAT

Una empresa ha aconseguit la llicència per al cultiu de musclos al litoral de Vilanova. L'autorització arriba tres anys després de començar la tramitació per al cultiu permanent d'aquest mol·lusc a les instal·lacions d'engreix de llobarro que ja hi ha a la costa vilanovina.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la Disposició del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per la qual s'atorga a la societat Ecologia Marina SL una autorització per a cultiu permanent de musclo.

Han estat necessaris gairebé 3 anys des que l'1 d'abril de 2015 Ecologia Marina SL va començar la tramitació d'aquesta autorització; al juliol de 2016 va obtenir la conformitat d'Aqüicultura i Oceanografia de la DG de Pesca i Assumptes Marítims i el 29 de setembre de 2016 la societat Ecologia Marina SL va donar la seva conformitat a les condicions explicitades en la proposta de resolució.

El cultiu s'haurà de realitzar amb el projecte de títol “Captació i cria de musclo, ampliació d'activitat”. L'autorització queda limitada al cultiu de musclos i de llobarros, i no es permeten la cria d'orades ni de reig.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon