Passeig

Cubelles tindrà aquest estiu d’un nou carril bici a la façana marítima de la Mota de Sant Pere

Redacció Cubelles 12-04-2018 10:13

Cubelles tindrà aquest estiu d’un nou carril bici a la façana marítima de la Mota de Sant Pere. Ajuntament de Cubelles

El recorregut serà de 2km i abraçarà el carrer del Pla de Sant Pere i el passeig de la Mar Mediterrània

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit tirar endavant la construcció d’un carril bici a la façana marítima del barri de la Mota de Sant Pere. L’itinerari tindrà una longitud d’1,9km i, si no hi ha entrebancs, hauria d’estar enllestit aquest mateix estiu. El recorregut abraçarà el carrer del Pla de Sant Pere, en paral·lel al tram final de la riera del Foix, i tot el passeig de la Mar Mediterrània, a primera línia de mar.

Inicialment, la infraestructura tindria un cost de 44.910,08 euros (IVA inclòs) entre les feines de senyalització, enderroc, moviment de terres i obra civil. Amb tot, des del departament d’Espai públic, es preveu que la inversió final sigui inferior atès que s’està estudiant la possibilitat que una part de les obres sigui executada amb recursos propis. La proposta ja ha estat aprovada per junta de govern i en breu es podrà precisar el pressupost final i es procedirà a la licitació de la part dels treballs que s’hagi d’externalitzar.   

La iniciativa era una de les propostes incloses i aprovades a la primera edició dels pressupostos participatius que es va endegar l'exercici passat i que s'han d'executar enguany.   

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon