Sant Jordi 2018

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 17-04-2018 10:45

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

La convocatòria ha estat adreçada a una trentena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres

PUBLICITAT

Per any vuitè any consecutiu el proper dilluns 23 d’abril autors i autores del Penedès han estat convidats per celebrar aquesta diada emblemàtica amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als lectors. La iniciativa ve de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca  i pretén oferir un espai a la rambla de Sant Francesc amb una parada pròpia amb aquesta finalitat. Durant una les franges horàries de 12 a 14h i de 18 a 20h, els autors i autores seran en aquest espai a disposició dels seus  lectors.

En aquests moments a les llibreries s’hi troben obres de creació literària, d’assaig, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d’alguna manera, l’Ajuntament de Vilafranca vol agrair la seva tasca, el seu treball.

La convocatòria ha estat adreçada a una trentena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres. De moment han confirmat la seva presència en la franja del matí, de 12 a 14h:  Moisès Viadiu Gil, Miquel Florido Díaz, Pep Antoni Roig, Marc Freixas, Pere Martí Bertran, Lluís Masachs, Ibán Llambí, Anna Godoy López i Ramon Grau. Durant la franja de la tarda, de 18 a 20h, en aquests moments han confirmat la seva presència, a banda de la majoria d’autors i autores que també hi seran al matí: Miquel Cartró Boada, Quima Ricart i Bel Zaballa.

Tanmateix la convocatòria roman oberta a tots aquells autores i autores que hagin publicat en darrer any i vulguin participar en aquesta trobada de signatura d’exemplars. Només cal que es posin en contacte amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament a través del correu electrònic: cultura@vilafranca.org indicant la franja horària que voldrien ser-hi.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon