Pla de màrqueting

Gastronomia, comerç i mar, protagonistes de la nova marca turística de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-04-2018 02:03

Gastronomia, comerç i mar, protagonistes de la nova marca turística de Vilanova i la Geltrú. Gerard Fernández

El pla de màrqueting turístic de la ciutat es presenta al Saló B-Travel com una aposta definitiva pel turisme sense renunciar a la seva 'singularitat econòmica'

PUBLICITAT

La gastronomia, el comerç i el mar són els grans protagonistes de la nova marca turística de Vilanova i la Geltrú, que s'ha presentat aquest migdia al 26è saló turístic B-Travel de Barcelona. La nova imatge és fruit d'un pla de màrqueting turístic de la ciutat que vol escenificar una aposta definitiva pel turisme sense renunciar a la 'singularitat econòmica' de la ciutat, com ha destacat el responsable de l'Agència Catalana del Turisme durant la presentació.

Vilanova disposa aquest any per primer cop amb un estand propi a la fira, que es celebra entre divendres i diumenge i esta ubicada al recinte de Montjuïc. La presentació de la marca ha comptat amb l'assistència de diversos regidors locals, agents econòmics de la ciutat i de l'alcalde de Sitges i diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns. L'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, ha destacat que es tracta d'una de les accions més importants del pla de màrketing turístic que s'ha posat en marxa a la ciutat, i ha destacat “la participació de les associacions i els gremis del sector”, de manera que “la decisió sobre la marca s'ha pres de manera consensuada”. En aquest sentit, ha agraït especialment la feina encapçalada pel recentment destituït regidor de Promoció Econòmica, el socialista Juan Luis Ruiz.

Des de la presentació d'avui es posa en marxa altres accions de caire turístic a través de la nova imatge, com el nou material de merxandatge i informatiu sobre les activitats, els equipaments i els serveis que es poden dur a terme a la capital del Garraf.

El 26è saló turístic B-Travel dona el tret de sortida amb un nou espai per a 'start-ups' i més "qualitat" de l'oferta

La 26ena edició de la fira de turisme B-Travel ha donat el tret de sortida aquest divendres al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El certamen acull per primer cop, més enllà de la tradicional oferta de turisme d'experiències i reserva de viatges, un espai per a professionals. En col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona, una part del saló (B-Travel Pro) presenta les iniciatives de 15 'start-ups' per tal de fomentar el debat sobre innovació i tendències tecnològiques aplicades a la indústria turística. Segons el president de B-Travel, Jordi Clos, aquesta nova aposta implicarà un "creixement extraordinari" del saló en futures edicions: "L'any que ve tindrem les plataformes més avançades del món", ha augurat. D'altra banda, Clos ha assegurat que enguany hi ha més "qualitat" de l'oferta amb més de 40 destinacions internacionals i totes les autonomies. D'altra banda, el president de la fira ha celebrat que el certamen arriba en un "moment extraordinari" amb la "recuperació" del sector turístic després de la "crisi" del darrer trimestre de 2017. Segons el també president del Gremi d'Hotels de Barcelona, el primer trimestre de 2018 ha "igualat" les xifres del mateix període de l'any anterior. "El saló ajuda de forma contundent a millorar la situació de pernoctació a Barcelona, que s'està mantenint [els primers quatre mesos de l'any]", ha afegit. En relació a l'afluència de visitants a B-Travel, Clos ha confiat que es milloraran els resultats de la passada edició. Segons el president del certamen, enguany el nombre de persones acreditades s'ha duplicat, l'espai expositiu ha augmentat un 10% i hi ha presència d'un 2% de països més.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon