Festa Major 2018

La Fundació Mas Albornà elabora els trons per apadrinar la Festa Major de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 15-05-2018 03:40

La Fundació Mas Albornà elabora els trons per apadrinar la Festa Major de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Esther Ribas: 'hem volgut una FM inclusiva on tothom hi participi i en gaudeixi. Vam proposar a Mas Albornà que ens fes el tro i ho van entomar amb molta il.lusió i ganes'

PUBLICITAT

La Fundació Mas Albornà és l’entitat encarregada de realitzar el tro de la Festa Major d’enguany. Es podrà apadrinar a partir d’aquest cap de setmana a la parada de les Fires de Maig dels Administradors. Ahir els Administradors van presentar l’entitat que realitzarà els “trons” que els ciutadans podran apadrinar i així vehicular la col.laboració econòmica dels particulars a “la més típica”. L’administradora Esther Ribas explicava que des del principi “hem volgut una FM inclusiva on tothom hi participi i en gaudeixi. Vam proposar a Mas Albornà que ens fes el tro i ho van entomar amb molta il.lusió i ganes. La proposta que ens van fer ens va agradar molt”.

Per la seva banda, Anna Rovira, directora del centre ocupacional de Mas Albornà, va confessar que “ens encanta col.laborar en un esdeveniment tan vilafranquí com la Festa Major. Volíem trencar amb el que s’havia fet fins ara i fer una creació nova i atractiva”. El tro tindrà forma de “carretilla” que fan petar els elements de foc de la festa amb una anella per tal que es pugui utilitzar per portar el mocador. El tro està fet amb roda de sac i tela de mocador casteller que pot ser verd o vermell.

Els trons seran elaborats 100% artesanalment i se n’ha fet una tirada de 800 exemplars. “Esperem veure molts mocadors amb el tro. Animem tothom a col.laborar amb la Festa Major i apadrinar un tro”, han demanat des de Mas Albornà.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon