Eleccions municipals

Eva Mata serà l'alcaldable d'ERC al Vendrell a les properes eleccions municipals

Redacció El Vendrell 16-05-2018 08:59

Eva Mata serà l'alcaldable d'ERC al Vendrell a les properes eleccions municipals. ERC

Es va imposar als altres dos candidats que es van presentar a les primàries de la formació

PUBLICITAT

Aquest dimarts al vespre, el grup d’Esquerra Republicana del Vendrell ha celebrat una Assemblea General adreçada a tota la militància de la Secció Local, amb la intenció de dur a terme unes Primàries de les que havia de sortir el proper cap de llista a les eleccions municipals del 2019. La possibilitat de presentar-s’hi només depenia de la condició de militant del municipi al corrent de pagament i ja de bon començament varen postular-se tres candidats que en el transcurs de dita assemblea han exposat la seva capacitat i voluntat i han hagut de respondre a les preguntes dels presents respecte les seves intencions.

Finalment la persona escollida ha estat l’Eva Mata i Sendra que, en un discurs posterior, ha promès estar "a disposició de l’Executiva Local per entre tots, aconseguir fer d’Esquerra del Vendrell un grup encara més cohesionat, potent i capaç d’enfrontar-nos amb garantia d’èxit a les demandes i exigències del proper govern municipal".

La nova cap de llista s’incorpora avui mateix a la Comissió electoral que, segons estableix el Reglament intern del partit, és l’òrgan encarregat d’escollir i proposar la resta d’integrants de la futura llista municipal.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon