Diputació

Inauguren el nou pas per a vianants en l'encreuament de la C-246a entre Ribes i Sitges

Redacció Sitges 16-05-2018 12:22

El diputat Jordi Fàbregas, amb l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, en la inauguració del pas . D

El projecte ha consistit en la construcció d’un pas de vianants que creua la carretera, amb una illeta central i l’estretament dels carrils per tal de reduir la velocitat dels vehicles

PUBLICITAT

La cruïlla de la carretera C-246a que dona accés a la urbanització Rocamar de Sant Pere de Ribes i el càmping El Garrofer de Sitges, ha estat arranjada per la Diputació de Barcelona amb una actuació per millorar la seguretat dels vianants i facilitar l'accés a les parades d’autobús existents en aquest punt. L’obra, que ha comptat amb un pressupost de 316.967 euros, va ser inaugurada aquest dimarts pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, juntament amb l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i l’alcalde de Sitges, Miquel Forns.

El projecte ha consistit en la construcció d’un pas de vianants que creua la carretera, amb una illeta central i l’estretament dels carrils per tal de reduir la velocitat dels vehicles, a la vegada que serveix de refugi per al pas de vianants. En aquesta actuació també s’han adequat les parades d’autobús, amb la realització de dues dàrsenes per tal que efectuïn la parada fora de la calçada, millorant també l’accessibilitat dels usuaris, i la col·locació de semàfors per regular el pas.

Finalment, el projecte ha comportat també una nova instal·lació d’enllumenat que permetrà una visualització adequada de la cruïlla, garantint també una millor seguretat viària de l’encreuament.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon