Slow Life

Feel Chill celebra el 17 de juny la seva 3a edició al casc antic d’Olivella, al cor del Parc del Garraf

Redacció Olivella 11-06-2018 05:42

Feel Chill celebra el 17 de juny la seva 3a edició al casc antic d’Olivella, al cor del Parc del Garraf. Ajuntament d'Olivella

Inspirat en l’estil de la filosofia Slow Life, Feel Chill transforma durant un dia cada racó d’Olivella amb activitats educatives i sostenibles

PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Olivella col·labora, un any més, amb el festival “Feel Chill – family chill out experience” que se celebra el proper 17 de juny al casc antic d’Olivella amb l’objectiu de donar suport a les diferents iniciatives locals i a aquelles activitats culturals i de promoció del municipi que ajuden a projectar Olivella cap a l’exterior. 

Inspirat en l’estil de la filosofia Slow Life, Feel Chill transforma durant un dia cada racó d’Olivella amb activitats educatives i sostenibles, alhora que divertides: ioga per grans i petits, dansa, chi kung, risoteràpia, xerrades sobre nutrició,  vegan street food, coach mindfullness,  tallers infantils, ... Un Market de productes compromesos amb el medi ambient, la sostenibilitat i el reciclatge, així com dos petits escenaris per la musica i una zona de pícnic i restauració completen la proposta de Feel Chill – Family Chill Out Experience. 

Una de les moltes novetats que incorpora la 3ª edició de Feel Chill  és la programació d’un Vermut Electrònic a l’Espai Lluna, amb musica Chill Out i un concurs fotogràfic de la mà de Tafaner.

Les activitats de Feel Chill – Family Chill Out Experience es reparteixen pel casc antic d’Olivella en diferents espais amb personalitat pròpia:

Espai Sol

L’Espai Sol és el punt d’inici de la jornada amb una sessió de Hatha Ioga. Aquest espai acull també les activitats relacionades amb el benestar dissenyat per a tots els públics amb diferents propostes de Dansa, Chi Kung, Risoteràpia, Ioga en família o relaxació amb Bols Tibetans.  En aquest espai trobareu el Laberint Meditatiu que ja forma part de la Plaça de l’Església d’Olivella des de la primera edició de Feel Chill. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon