Nadal 2018

La campanya solidària de l'ampolla recapta prop de 5.000 euros per a l'associació Ampert

Redacció Vilafranca del Penedès 13-06-2018 10:49

La campanya solidària de l'ampolla recapta prop de 5.000 euros per a l'associació Ampert. EIX

Els organitzadors van aconseguir recollir un total de 62.255 ampolles de cava després de les festes nadalenques

PUBLICITAT

La campanya solidària de l'ampolla ha recaptat aquest any prop de 5.000 euros per a l'associació Ampert. Els organitzadors van aconseguir recollir un total de 62.255 ampolles de cava després de les festes nadalenques. El dijous 7 de juny va celebrar-se a les parròquies de Vilafranca l’entrega dels beneficis de l’edició del 2018 de la Campanya de l’Ampolla, que es va dur a terme el passat dissabte 13 de gener. A l’acte van assistir-hi membres d’Ampert, entitat beneficiària de l’edició d’enguany, Joanjo González i mossèn Agustí Roig de les Parròquies de Vilafranca.

El total de beneficis obtinguts en aquesta edició de la Campanya de l’Ampolla van ser 4.980,40 €, que van ser entregats al president d’Ampert, Joan Ríos, per part de Joanjo González, responsable de Joves Cristians de Vilafranca.

Des de l’entitat es valora molt positivament la passada campanya i s’agraeix a totes les persones, entitats i col·laboradors que van fer-la possible. D’aquesta edició cal destacar la important col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca recollint tot tipus de vidre per a la participació en el concurs “El Contenidor d’or”, que finalment s’ha guanyat, i que suposarà també un premi dotat econòmicament que anirà en benefici del Centre d’Acollida Abraham, on Càritas Interparroquial de Vilafranca acull a persones sense llar.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon