Nou servei

S'inaugura el nou quiosc de l’Hospital de Vilafranca, gestionat per Mas Albornà

Redacció Vilafranca del Penedès 13-06-2018 11:25

S'inaugura el nou quiosc de l’Hospital de Vilafranca, gestionat per Mas Albornà. Ajuntament de Vilafranca

L’alcalde Pere Regull fa un reconeixement a la Fundació de Mas Albornà per complir amb la seva missió de normalitzar la seva presència al carrer

PUBLICITAT

L’alcalde Pere Regull va assistir ahir, dimarts 12 de juny, a l’acte d’inauguració del quiosc de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, que des de fa uns mesos gestiona la Fundació Mas Albornà, després que l’establiment hagués estat tancat durant un temps. L’acte d’inauguració va ser obert pel president del Patronat de la Fundació de Mas Albornà, Martí Solé, qui va explicar que la idea de Mas Albornà “és anar convertint aquest quiosc en un espai més participatiu de l’hospital, on es puguin fer activitats relacionades amb festivitats marcades, com el dia de la Mare, del Pare, Sant Jordi, etc. Que no es quedi en un quiosc simplement.” Martí Solé va destacar la importància d’aquesta inauguració “ja que aquest quiosc és més que una feina per les persones assistides per Mas Albornà, és un tracte diari amb al gent, i fa que la nostra activitat es vegi més, i puguem normalitzar la seva presència social, formant part de la nostra vida quotidiana.”

De la seva banda, l’alcalde Pere Regull, que va cloure l’acte, va incidir en la necessitat que hi havia a l’hospital d’aquest quiosc, “es un servei important que va més enllà del servei hospitalari. Tenir accés a una revista, a uns caramels, a un llibre és un element humà molt important en aquest edifici sanitari. Molt més del que ens pensem”. L’Alcalde va reconèixer la gran tasca social que fa Mas Albornà, i els va fer arribar “el meu reconeixement”. Per Pere Regull, “han complert amb escreix la seva missió de normalitzat la seva presència al carrer i amb el públic. Són un referent ja en serveis com la bugaderia, la botiga d’embotits, la neteja del carrer, i ara, el quiosc. El seu objectiu d’aconseguir un contacte continu de les persones assistides per Mas Albornà amb la gent del carrer que agraeix i molt, la seva tasca.”

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon