Jojo's Bizarre Adventure

El Cinema Prado preestrena el film de Takashi Miike rodada al Garraf

Redacció Sitges 13-06-2018 09:40

'Jojo's Bizarre Adventure' el film dirigit per Takashi Miike que va rodar a Sitges, Sant Pere de Ribes i altres indrets del Garraf es podrà veure al Cinema Prado dijous, 21 de juny a les 20 h

L'esdeveniment servirà per presentar el curt 'IP-IS', primer projecte que neix de les jornades Producers Meet Producers que es van dur a terme al Festival de Sitges

PUBLICITAT

Cinema Prado de Sitges acollirà el proper dijous, 21 de juny a les 20 h, la preestrena del film 'Jojo's Bizarre Adventure', el film del director japonès Takashi Miike que es va rodar a Sitges i altres poblacions de la comarca del Garraf. Està previst que el director del Sitges: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Àngel Sala realitzi la presentació d'aquest film basat en el manga d'èxit internacional que arriba a la pantalla del Prado vuit dies abans de la seva estrena oficial.

L'argument d'aquesta cinta fantàstica, ens presenta a Josuke, un estudiant d'institut amb una habilitat especial coneguda com "Stand". Un dia, després de fer servir el seu Stand per evitar que es cometi un crim, es converteix en l'objectiu d'un assassí en sèrie que actua en la seva ciutat. Finalment, l'assassí, Angelo, empra el seu propi Stand, el Aqua Lance, que li permet manipular l'aigua, per assassinar a l'avi de Josuke. És llavors quan Josuke decideix enfrontar-se a Angelo per protegir la seva família i al seu poble. Per a això comptarà amb el seu propi Stand, el Crazy Diamond, que li permet reparar qualsevol objecte, inclòs el cos humà, i amb Jotaro, un altre usuari de Stand que ha vingut a la ciutat per advertir-lo del perill. Però, qui són els misteriosos germans que mouen els fils rere Angelo?

Abans de la projecció de Jojo's Bizarre Adventure, es presentarà el curtmetratge 'IP-IS'. Es tracta del primer producte audiovisual, fruit del treball entre la Productora sènior Films de l'Orient i la productora novell, Ferghat Productions. Un treball que neix om a resultat de la primera edició de la trobada anual del Programa de mentoratge 'Producers meet Producers' organitzat conjuntament pel Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges, l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i la Fundació del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

'IP-IS' ens presenta a Loui, que confiada del seu anonimat, es guanya la vida retocant fotografies de persones poderoses en situacions compromeses. Perd tot allò que la feia sentir segura en el seu anonimat amb el seu últim treball.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon