Cas Montoro

Més d'un miler de persones es manifesten per donar suport als 9 de Vilanova (VÍDEO)

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-06-2018 08:51

Més d'un miler de persones es manifesten per donar suport als 9 de Vilanova . EIX

La Fiscalia demana fins a vuit anys de presó per als acusats d’apedregar el cotxe de Montoro en un míting a Vilanova

PUBLICITAT

Més d'un miler de persones s'han manifestat aquest divendres al vespre a Vilanova i la Geltrú per mostrar el seu suport als 9 de Vilanova, els acusats d’apedregar el cotxe de Montoro en un míting a Vilanova que s'enfronten a vuit anys de presó i multes d’entre 200 i 1.000 euros. La propera setmana arrenca el judici contra els 9 joves, jutjats pels delictes de desordres públics amb agreujant de discriminació per ideologia i també delictes d’atemptat a l’autoritat, alhora que a tres d’ells els acusa de faltes de danys.

La manifestació ha arrencat a les 19 hores a la plaça de les Neus, on l'actor Sergi López ha llegit un manifest de suport als 9 de Vilanova i ha reclamat la seva absolució. Els acusats en el conegut com a ‘Cas Montoro’ defensen que “simplement van fer ús de la llibertat d’expressió” i consideren que se’ls està criminalitzant “pel fet d’assistir a una manifestació”.

En el darrer anys, diverses entitats, col·lectius, particulars i partits polítics han mostrat el seu suport públic als 9 de Vilanova a través d'un grup de suport per ajudar els encausats.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon