Robatori

Espectacular persecució policial al centre de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-06-2018 07:13

Espectacular persecució policial al centre de Vilanova. Policia local de Vilanova

Detingut el conductor d'un vehicle robat que va iniciar una fugida en ser sorprès per la policia local

PUBLICITAT

Detingut el conductor d'un vehicle robat que va iniciar una fugida en ser sorprès per la policia local de Vilanova. Els fets van tenir lloc divendres al vespre al centre de la ciutat i van incloure una espectacular persecució que va causa escenes de nervis i temor entre vianants i conductors.

La policia local de Vilanova va enxampar el vehicle robat, però el conductor en comptes de seguir les indicacions dels agents va iniciar una fugida que va acabar a la zona de l'hospital de Sant Camil, on van poder detenir l'home gràcies a la col·laboració de la policia local de Sant Pere de Ribes. L'home està acusat de conduir un vehicle robat, a més de conducció temerària, que va provocar danys en diversos vehicles, entre ells, el cotxe de la policia.

A les 21 hores, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú i la Policia Local de Sant Pere de Ribes van col·laborar en la detenció d'un home de 42 anys, a qui se li imputa un presumpte delicte de robatori amb força, conducció temerària, atemptat contra agents de l'autoritat i conduir sense permís per retirada judicial.

L'home va ser detingut a l'altura de l'hospital de Sant Camil després de protagonitzar una persecució policial, durant la qual va colpejar i causar desperfectes a diversos vehicles estacionats en diversos carrers de Vilanova i la Geltrú i de col·lidir contra un vehicle que circulava per la ronda d'Europa.

En el moment de la seva detenció l'home es va infligir diverses ferides colpejant-se les mans amb el retrovisor del cotxe i va causar un tall a la mà de l'agent que li posava les manilles, amb un tros de vidre. Un dels vehicles policials que va participar en la persecució també va patir danys de consideració.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon