Zona esportiva

Comencen els treballs de construcció del Circuit de Ciclisme de Vilanova

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-07-2018 03:25

Comencen els treballs de construcció del Circuit de Ciclisme de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La primera fase consisteix en la construcció de la pista asfaltada, que es preveu estigui enllestida a finals de setembre

PUBLICITAT

Aquesta setmana han començat els treballs de construcció del circuit de ciclisme de Vilanova i la Geltrú. Una infraestructura llargament reivindicada per l'escola de ciclisme i pels usuaris de la bicicleta, amb la qual es guanya en seguretat i suposa un impuls a la pràctica d'aquest esport a la ciutat.

La construcció del circuit es preveu en dues fases. La primera és la construcció de la pista asfaltada amb un recorregut tancat de 515 metres lineals. El cost d'aquesta fase, cofinançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, és de 199.889,86¿€, amb millores de contracte per un import de 42.531,50¿€. La previsió per la fi de la primera fase és a finals de setembre, de manera que el nou circuit ja es podrà utilitzar durant el darrer trimestre de l'any.

El projecte contempla una segona fase que es desenvoluparà més endavant i que consisteix en la construcció d'un edifici administratiu de 57,77 m² on s'encabiran les oficines, magatzem i banys.

El circuit de ciclisme està situat a la parcel·la de 57.200 m² delimitada per l'avinguda dels Països Catalans, l'antiga carretera BV-2112 i el torrent de Santa Magdalena.

La nova Directora de l'Escola de la Unió Ciclista Vilanova, reconeguda ciclista i qualificada directora nacional, Débora Gálvez, amb l’ajut de diversos monitors, serà l’encarregada de la formació de les noves promeses. El Director de l’equip competició cadet de 14 a 16 anys (campions de les 3 últimes edicions de la copa catalana) , Paco Gálvez, membre de la junta directiva de la UCV, serà el directiu de la junta encarregat de la supervisió de l’escola.

Les obres finalitzaran aquest proper mes de setembre, i les activitats de l’escola s’iniciaran a partir del mes d’octubre 2018. Dirigida a nens i nenes de 6 a 16 anys i en modalitats de formació de ciclisme de carretera i BTT, tant de lleure com de competició.

Els horaris seran de dimarts a divendres de 18,00h. a 20,00h., i es podran escollir entre 2 a 4 dies a la setmana, amb preus mensuals populars. El circuit serà una instal.lació totalment tancada, en tot el seu recorregut, única i exclusivament destinada a Escola en aquest horari. D’aquesta manera el club vilanoví aconsegueix que el ciclisme base d’escola es pugui practicar com qualsevol altre esport, en una instal.lació tancada on els nens i les nenes, poden gaudir plenament de l’activitat amb tota seguretat.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon