UN ANY DE L'1-O

Una cadena humana i la inauguració de diverses places, homenatge del Penedès i Garraf a l'1-O

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-09-2018 07:50

Cadena humana a Vilanova i la Geltrú per commemorar l'1-O. Xavi Prat

Els CDR anuncien accions sorpresa a primera hora per l'1-O a Barcelona

PUBLICITAT

Els municipis del Penedès i Garraf ha fet aquest cap de setmana diverses accions d'homenatge i record al referèndum de l'1-O. En alguns municipis, s'ha aprofitat el primer aniversari per inaugurar places o espais públics que reben el nom d'1 d'octubre o República Catalana. A Vilanova i la Geltrú, s'ha organitzat aquest diumenge migdia una cadena humana des de la plaça de la Vila fins a la plaça de l'1-O, al parc de Baix a Mar, amb les urnes del referèndum com a protagonistes. 

Per demà, conferències i actes institucionals es repetiran a diferents municipis. Per exemple, a Cubelles serà demà quan s'inauguri el parc "1 d'octubre de 2017", d'acord amb l'aprovació plenària del 20 de febrer de 2018, a partir de les 19 hores, al passeig de Vilanova. 

Els CDR anuncien "accions sorpresa" a primera hora per l'1-O a Barcelona

Els CDR han anunciat accions sorpresa al matí de l'1-O a Barcelona, en un missatge a les xarxes socials. En concret, les associacions independentistes han apuntat que es mobilitzaran al Mercat de Santa Caterina, a la plaça Catalunya i a la plaça Letamendi. En un tuit, els CDR convoquen la militància a les set del matí a un d'aquests tres llocs on es duran a terme "accions sorpreses". "Prepareu-vos per a una jornada de lluita", escriuen en la piulada, que acompanyen amb l'etiqueta 'Tombem el règim'. Les associacions, que fa dies que preparen la commemoració del primer aniversari de l'1-O, moment en el qual, a més, es van crear molts d'aquests 'comitès', aprofiten el mateix missatge per recordar que al migdia han convocat una manifestació als Jardinets de Gràcia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon