Eleccions municipals

Lourdes Quer serà la cap de llista d’ERC a Santa Margarida i els Monjos per a les municipals

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 17-10-2018 10:39

Lourdes Quer serà la cap de llista d’ERC a Santa Margarida i els Monjos per a les municipals. ERC

Quer: 'Un altra model de municipi és possible i imprescindible. Volem un canvi'

PUBLICITAT

L’advocadessa Lourdes Quer serà la cap de llista per Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals, del mes de maig de 2019, a Santa Margarida i els Monjos.

Lourdes Quer, és filla del municipi, té 48 anys, està llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té un Màster en Mediació i està adscrita al servei de Defensa dels jutjats penedesencs. Té una dilatada experiència professional com advocadessa i en afers notarials. Coneix la gestió municipal ja que per dues legislatures en va ser regidora independent.

En ser escollida per l’assemblea d’ERC del passat dimarts dia 16 d’octubre, Lourdes Quer va manifestar el seu agraïment i la seva “voluntat per construir un municipi democràtic i obert que trenqui amb les dinàmiques generades al llarg d’aquests darrers quaranta anys de govern monocolor a Santa Margarida i els Monjos”. “Un altra model de municipi és possible i imprescindible. Volem un canvi. Volem recuperar i portar el municipi al lloc que l’hi correspon al mapa del Penedès, superant les divisions, els amiguismes i l’electoralisme que han caracteritzat la gestió municipal.”.

També ha declarat que està disposada a “treballar amb totes les altres candidatures i els moviments socials per avançar plegats per la llibertat dels presos polítics, el retorn de les exiliades i el camí emprès l’1 d’Octubre”. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon