Reurbanització

Comencen les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola

Redacció Olèrdola 23-10-2018 10:20

Comencen les obres de reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola. Ajuntament d'Olèrdola

Tenen un pressupost de més de 400.000 euros i la previsió de realitzar-se en 4 mesos

PUBLICITAT

Feia setmanes que tot estava a punt, però es va decidir esperar a passar la Festa Major per a iniciar els treballs de la reforma del casc antic de Sant Miquel d’Olèrdola. Un cop tancada la Festa, dilluns de la setmana passada s’iniciaven a molt bon ritme aquestes obres que transformaran el nucli històric del poble.

El projecte que s’executa suposa una ampliació de la proposta inicial. La intervenció té un pressupost global de 404.000 euros i es faran en dues fases diferents. La primera ara iniciada es preveu completar en 4 mesos.

En un primer moment, la intenció de l’Ajuntament era limitar l’actuació a la reforma de la plaça Anselm Clavé i del carrer Major, però després de consensuar-ho amb veïns i amb els grups municipals de l’oposició el projecte definitiu incorpora en aquesta primera fase el pas a plataforma única dels carrers de la Font i Berenguer. També es preveu que el tram del carrer Josep Tarradellas que connecta el carrer Major i  amb el carrer de la Font s’asfalti de nou i s’ampliïn les voreres.

En una carta repartida als veïns, l’Ajuntament d’Olèrdola recordava que per tal de garantir les condicions de seguretat de l’obra, i tenint en compte les amplades dels trams dels carrers afectats i la tipologia de les obres, no es permetrà el pas de vehicles en tot l’àmbit del projecte mentre aquestes s’executin. Per aquest motiu, mentre durin les obres seran de doble sentit de la marxa el carrer Josep Tarradellas, des del carrer Major fins el carrer Moreneta; el carrer Pic de l’Àliga i el carrer Major, des del carrer de la Font de l’Avellaner fins el carrer Josep Tarradellas.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon