Seguretat viària

El Servei Català de Trànsit facilita a Olèrdola un circuit d'educació viària

Redacció Olèrdola 29-10-2018 05:08

El Servei Català de Trànsit facilita a Olèrdola un circuit d'educació viària. Ajuntament d'Olèrdola

Els alumnes de 3r i de 5è d'Olèrdola reben educació viària en el nou circuit, unes sessions que reforcen les que cada trimestre fan els agents municipals als alumnes de 3r fins a 6è

PUBLICITAT

De manera lúdica i pràctica, els alumnes de 3r i de 5è de les dues escoles de primària d’Olèrdola han pogut aprendre educació viària gràcies a un circuit cedit pel Servei Català de Trànsit.  El circuit s’instal·lava dilluns i dimarts passat a l’interior del Local Nou de Moja i per ell hi han passat els prop de cent alumnes matriculats que hi ha  en aquests dos cursos, sumant les  escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

A més de les sessions del circuit, els agents municipals d’Olèrdola realitzen una classe de seguretat viària cada trimestre als alumnes de 3r fins a 6è. El agents han constatat que un dels reptes més importants és el de treballar per a que els infants segueixin les indicacions de les senyals quan condueixen una bicicleta.

Les sessions del parc de trànsit que es realitzaven al Local Nou van incloure també un taller per a conèixer què cal tenir en compte per a mantenir la bicicleta en bon estat i un altre espai pràctic sobre conducció a la rambla Pau Casals.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon