Contaminació

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès denuncia abocaments il·legals a la riera de Sant Miquel

Redacció Banyeres del Penedès 06-11-2018 08:16

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès denuncia abocaments il·legals a la riera de Sant Miquel. Cedida

Amadeu Benach: 'és una autèntica vergonya que es facin aquestes activitats, destrossant el medi ambient i els nostres aqüífers, fent mal a la flora i la fauna existent al municipi'

PUBLICITAT

Aquest matí l’alcalde de Banyeres ha parlat amb els agents rurals i s’està a l’espera dels resultats que doni l’analítica de l’aigua
L’ajuntament de Banyeres del Penedès denuncia els abocaments il·legals a la riera de Sant Miquel al seu pas per Banyeres del Penedès, concretament a la zona de Mas Roig on es va detectar que l’aigua baixava ennegrida per causes desconegudes en un primer moment.

L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach ha estat parlant aquest matí amb els agents rurals, així com amb la veïna que va detectar aquests abocaments.

Amadeu Benach ha explicat que l’ajuntament farà la denúncia i serà la justícia qui haurà de jutjar aquests abocaments il·legals que s’han fet a la riera. Benach també ha indicat que “és una autèntica vergonya que es facin aquestes activitats, destrossant el medi ambient i els nostres aqüífers, fent mal a la flora i la fauna existent al nostre municipi”.

En aquests moments s’està a l’espera dels resultats que doni l’analítica de l’aigua per poder valorar exactament com ha afectat aquest abocament il·legal a la riera de Sant Miquel i tenir una visió més global dels danys directes i col·laterals que han produït al nostre entorn natural. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon