Diputació de Barcelona

Comencen les obres de l'itinerari de vianants a la carretera BV-2416 a Avinyonet del Penedès

Redacció Avinyonet del Penedès 07-11-2018 11:14

Inici d’obres de l’itinerari de vianants a la carretera BV-2416 a Avinyonet del Penedès. Diputació de Barcelona

A la zona interurbana l’itinerari tindrà una amplada de 2,20 metres amb una barrera de protecció dels vianants i enllumenat a base de balises lluminoses

PUBLICITAT

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de construcció d’un itinerari de vianants a la carretera BV-2416 des de la cruïlla de l'Arboçar de Baix fins al nucli de l'Arboçar de Dalt, al terme municipal d’Avinyonet del Penedès. El projecte té un pressupost de licitació de 140.232 euros i un termini d’execució de dos mesos.

L’actuació preveu la formació d’un itinerari al costat sud de al carretera amb una longitud de 264 metres lineals i un paviment de formigó de color. Un tram de 170 metres discorrerà per zona interurbana i un altre de 94 metres per zona urbana.

A la zona interurbana l’itinerari tindrà una amplada de 2,20 metres amb una barrera de protecció dels vianants i enllumenat a base de balises lluminoses. A la zona urbana tindrà una amplada d’ 1,80 metres. En aquest tram no es preveu la col·locació de sistemes de contenció ni d’enllumenat al haver-n’hi a la vorera oposada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon