Nova temporada

Vilanova presenta la nova temporada 'escena' al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-09-2017 11:16

Vilanova presenta la nova temporada 'escena' al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Teatre Principal

El 15 de setembre es donaran a conèixer les propostes escèniques i visuals des d’aquest mes i fins al gener del 2018 i EIX DIARI tornarà a sortejar entrades setmanals per a tots els espectacles

PUBLICITAT

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acollirà el divendres 15 de setembre, a les 20 hores, la presentació de la nova temporada Escena, l'entrada és lliure. Una temporada que s'emmarca entre els mesos de setembre 2017 i gener 2018, i que ofereix gran varietat de propostes pel que fa a teatre, la música, la dansa, el circ, el cinema i les exposicions.

La posada en escena de la presentació estarà dirigida pel guionista Pau Escribano, amb la col·laboració d'intèrprets de Tracart, Aula d'Activitats Teatrals, sota la direcció de Montse Obrador. L'acte serà presentat per Carles Serra.

Si bé, al mes de juliol ja es va fer un avançament d'algunes de les propostes que es podran veure durant la temporada serà en l'acte de divendres quan es coneixerà el gruix de la programació. Es presentaran els diferents espectacles, concerts, exposicions i d'altres activitats que al llarg dels pròxims mesos es podran veure al Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala.

Com en altres ocasions, a més de presentar la programació, l'acte comptarà amb actuacions en directe i un petit refrigeri pels assistents.

La venda d'abonaments començarà l'endemà, el dissabte 16 de setembre a partir de les 11h per internet, als webs www.elprincipal.cat i www.auditoritoldrà.cat , i a taquilles del Teatre Principal, d'11h a 14h i de 17h a 20h i diumenge 17 de setembre d'11h a 14h. La venda d'entrades començarà els dies 23 i 24 de setembre en el mateix horari que la venda d'abonaments i també per internet.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon