Eleccions 21-D

Per què votaré pel PSC

Xavier Canalis Vilanova i la Geltrú 12-12-2017 06:38

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta. ACN / Jordi Pujolar

PUBLICITAT

Des què el procés independentista va començar l’any 2012 i més durant aquests dies de campanya electoral, sovint sentim a dir que Espanya és “impossible de reformar”, “un país fallit”, “ranci”, etc.

Seguint aquesta mateixa lògica, aquest tros del món que habitem no hauria avançat res des de l’Edat Mitjana, el feudalisme i els regnes de taifes.

Estem parlant, però, del país que en els darrers 30 anys ha assolit fites com ingressar a la Unió Europea, organitzar un dels millors Jocs Olímpics de la història, legalitzar els matrimonis homosexuals o aprovar la Llei de la Dependència.

I això ho sap tothom mínimament informat amb qui parles a Europa.

Ens juguem el nostre futur

Arran del procés independentista, però, a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre ens juguem el nostre futur com mai.

Segons el meu parer, persistir en l’actual via unilateral i del “nosaltres sols” no dóna resultats pràctics. Ben al contrari: el procés continuarà generant inestabilitat econòmica, incertesa jurídica, fugida d’empreses, empobriment i una sensació d’emprenyament general.

Així doncs, crec que seria bo per a Catalunya obrir una nova etapa, cosir ferides i tirar endavant.

Per aquest motiu, el proper 21 de desembre he decidit que votaré pel partit que em sembla millor representa l’actitud d’avançar, el progrés i l’esperit de concòrdia. I a Vilanova i la Geltrú en tenim un bon exemple. Aquest partit és diu PSC.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon