Masia Barreres

Viu Comerç sent "desil·lusió i impotència davant d'un govern i oposició que no escolta"

Viu Comerç Vilanova i la Geltrú 09-03-2018 10:05

Viu Comerç va comunicar clarament al govern i a l'oposició que aquesta proposta de modificació situa al comerç del centre en una posició de desavantatge competitiva vers la resta del comerç de la ciutat

PUBLICITAT

Benvolguts/des associats/des,

Us volem comunicar la nostra disconformitat en la decisió presa pel ple de la nostra ciutat el passat dilluns dia 5 de Març,  on es va donar l'aprovació a la modificació horària, ampliant la zona permesa des de tot el passeig marítim passant per la ronda Europa fins arribar a Masia d’en Barreres, així com la modificació dels accessos al polígon on es vol construir un parc comercial.

Viu Comerç va comunicar clarament al govern i a l'oposició que aquesta proposta de modificació situa al comerç del centre en una posició de desavantatge competitiva vers la resta del comerç de la ciutat. Per altra banda també es va mostrar oposició al projecte de parc comercial de Masia d’en Barreres, un projecte que pot comportar  i una descentralització del comerç que faci abaixar la persiana a més d’un petit comerciant del centre. Creiem que totes les modificacions que afecten directament al comerç s’han de DECIDIR DES DE LA PERSPECTIVA DEL COMERÇ i no pas des de la política on es prioritzen altres aspectes més enllà del comercial, o si més no, cal prendre decisions a partir d’un procés participatiu més obert i amb uns terminis més adequats a la importància de la decisió.

Després de setmanes de reunions convocades amb molta precipitació, intentant fer entendre que tant el projecte com el canvi d'horaris son un atemptat contra el model actual de comerç a Vilanova, sembla que no ens han fet ni una mica de cas.

Després de mantenir converses amb diversos partits de l'oposició, tant Ciutadans com Esquerra ens van dir que votarien en contra de la modificació horària, entenent clarament la nostra problemàtica. A l'hora de la veritat Ciutadans va votar SI i Esquerra es va abstenir (el mateix matí del ple, ens van manifestar en una reunió que votarien en contra).

Ens sentim enganyats, no escoltats i ignorats. Sembla que a Vilanova els temes de comerç no els decideix comerç, sinó una sèrie de polítics entesos que, a partir d’estudis i plans de màrqueting, son capaços de dir frases com 'EL COMERÇ DE VILANOVA HA DE SABER REINVENTAR-SE' i quedar-se tant amples, després del que ha lluitat el comerç per a assolir la capitalitat comercial que tant valoren.

Davant aquesta agressió, volem mostrar-vos la nostra disconformitat i el nostre malestar amb polítics i ajuntament per com s’ha dut a terme tot aquest assumpte.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon