Estiu 2018

El comerç del barri de Mar i els polígons de Vilanova ja poden obrir els diumenges i festius

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-06-2018 04:09

La Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat a ampliar la zona turística de la ciutat a efectes d'horaris comercials

PUBLICITAT

Com cada any durant la temporada d'estiu els establiments comercials del barri de Mar podran tornar a obrir els diumenges i festius. Aquesta mesura ha coincidit amb l'autorització de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya d'ampliar la zona turística de la ciutat a efectes d'horaris comercials. Aquesta zona està formada pel barri de Mar, delimitat per la línia del ferrocarril, de Vilanova i La Geltrú; a més de la ronda d'Europa, el carrer de la Piera, la ronda Ibèrica, la rambla Sant Jordi, el carrer dels Crespellins i l'avinguda de Vilafranca del Penedès, fins l'enllaç amb la C-31, incloent els polígons de Les Roquetes, Santa Magdalena i Masia en Barreres; i ampliar a tot l'any el període de qualificació de zona turística.

La Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha dictaminat positivament la sol·licitud que va aprovar el Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 5 de març per tal d'ampliar la zona turística de la ciutat a efectes d'horaris comercials.

També s'ha concedit que els establiments situats a la zona esmentada puguin emprar, si així ho desitgen, un màxim de 75 hores setmanals d'obertura. D'acord amb la normativa actual, la vigència d'aquesta resolució finalitzarà el 5 de juny de 2022 i podrà ser prorrogada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon