Xatejar

Quatre joves de Sitges creen una polèmica aplicació per lligar

Redacció Sitges 17-06-2018 08:52

Quatre joves de Sitges creen una polèmica aplicació per lligar. Flirtex

Han dissenyat una aplicació per smartphone per conèixer gent, amb un polèmic botó de sexe i altres novetats

PUBLICITAT

Un grup de quatre joves de Sitges va llançar l'aplicació el passat mes de maig. L'aplicació, anomenada Flirtex, és notícia per una sèrie d'innovacions, algunes no exemptes de polèmica, que a continuació detallem. L'usuari disposa de tres opcions quan l'aplicació li mostra a una persona: descartar-la si no li interessa interactuar amb ella, donar-li un "like" per iniciar una conversa o fer click en un botó especial anomenat "sex" que mostra un interès merament físic.

Aquest botó que pot semblar polèmic, en realitat és una eina molt útil per evitar futurs mals entesos, enganys i decepcions ja que mostra clarament la intenció de l'usuari. D'aquesta manera tots els usuaris poden conèixer de manera anticipada les intencions de la persona amb qui parlen. En qualsevol cas, aquest botó pot ser desactivat per l'usuari si no vol fer-ne ús.

En aquesta mateixa línia, han creat una guia de seguretat per a les persones usuàries, on hi trobaran consells i bones pràctiques que hauran d'aplicar a l'hora d'utilitzar l'aplicació.

L'aplicació es pot mostrar en tres idiomes: català, anglès i castellà. El fet de poder escollir el català com a idioma de l'aplicació és una altra novetat. L'idioma en que es mostra l'aplicació dependrà de l'idioma del dispositiu de la persona. Per tant, si el dispositiu té com idioma seleccionat el català, l'aplicació es mostrarà en català. No obstant, els usuaris poden parlar en l'idioma que vulguin, i els seus missatges es mostraran en l'idioma en que han estat redactats.

L'aplicació, totalment gratuïta i sense publicitat de tercers, actualment està disponible només per Android tot i que els joves tenen planificat llançar-la properament per IOS. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon