Inici
Música, concerts, balls | Vilanova i la Geltrú

Músiques del Retaule

04-11-2017 fins 18-11-2017 20.30 h
 • Vilanova i la Geltrú
 • església de la Geltrú

 • El 4 de novembre el cor Auditexaudi, dirigit per Paloma Báscones i amb Santi Figueras a la viola de mà, interpretarà el cantoral de l’ofici d’Epifania de l’Arxiu del monestir de Sant Pere de les Puel·les, una obra coral del segle XVI de gran bellesa. Abans de començar el concert: “El retaule major de Santa Maria de la Geltrú” a càrrec de Joaquim Vicente.

  L’11 de novembre el cicle comptarà amb la presència del Cor de cambra Francesc Valls que, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, interpretarà música sacra a capella des del Llibre vermell de Montserrat (finals del segle XIV) fins al segle XX.

  Tancarà aquesta primera edició, el 18 de novembre, la Cobla de ministrers de la ciutat de Tarragona, que va començar la seva activitat ara fa quinze anys i que ens oferirà un variat repertori de música sacra.

  AMICRET és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promocionar els valors culturals, històrics i espirituals inherents al retaule d’estil barroc que presideix l’altar major de la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú.

  Reserva de localitats: una hora abans de cada concert; els divendres 3, 10 i 17 de novembre, de 19 a 20h a la rectoria de la Geltrú; els dissabtes 21 i 28 d’octubre i 4, 11 i 18 de novembre, de 17 a 20h al Teatre Principal.

  Comentaris

  Consulta l'acte a la web