Inici
Exposicions | Vilanova i la Geltrú

140è aniversari del naixement d’Alexandre de Cabanyes i Marquès

04-11-2017 fins 30-11-2017 Feiners i dissabtes de 18 a 20,30 hores i els diumenges d’11 a 13,30 hores
 • Vilanova i la Geltrú
 • Penya Filatèlica Vilanova i la Geltrú
 • Albert Virella i Bloda, 15

 • La Penya Filatèlica no podia deixar passar la oportunitat d’afegir-se també al homenatge i gràcies al món del col·leccionisme organitzar una mostra documental i gràfica de la seva trajectòria. Com ens és habitual, gràcies als material aplegats per alguns dels nostres socis, podrem veure a la nostra sala un conjunt d’impresos, publicacions, llibres i catàlegs que ens donaran una visió de la seva vida i de la trajectòria de la seva obra. Aquesta mostra serà un bon complement a altres exposicions d’organització institucional en les que podrem veure i admirar diverses de les seves obres.

  Inaugurarem la mostra el dissabte dia 4 de novembre a les set de la tarda en un acte, en el nostre local, on el senyor Oriol Pi de Cabanyes, net de l’artista, ens farà la presentació. També editarem un nou punt de llibre de la nostra col·lecció, el número 36, i hem demanat a Correus dos segells personalitzats que reproduiran la imatge del artista i un dels seus quadres dipositat al Museu Balaguer.

  La mostra estarà oberta al públic del 4 al 30 de novembre i es podrà visitar en els horaris habituals de la Societat. Feiners i dissabtes de 18 a 20,30 hores i els diumenges d’11 a 13,30 hores.

  Comentaris

  Consulta l'acte a la web