Inici
Fires i festes | Igualada

La Gran Festa del Vi d’Igualada

11-11-2017 de 12 a 23 hores
 • Igualada
 • Rambla Sant Isidre

 • Els 16 cellers que formaran part de la 6a edició de la Gran Festa del Vi d’Igualada seran Can Feixes-Huguet, Can Vich, Duran y Galan, Bohigas, El Cep, Muscàndia, Mas Codina, Urpina i Muntanyola d’Ampans, Bodegues Puiggròs, Parés Baltà, Celler Can Casals, Cellers Torroné, Rendé Masdéu, Casa Berger, Entrebosc i Caves Jaume Llopart.

  Pel que fa als gourmets confirmats fins al moment són Xarcuteria Ibáñez, Pastisseria Targarona, Làctics La Tossa, Peixos Dueñas, De Bona Pasta, 4Rodes Food i Fidel Serra.

  Tast’l Comerç i altres activitats entorn La Gran Festa del Vi

  L’organització vol seguir treballant per tal que La Gran Festa del Vi segueixi creixent en qualitat, aprofitant la seva consolidació a la ciutat d’Igualada.
  Una de les iniciatives que se sumen a les degustacions a la Rambla serà el Tast’l Comerç, una proposta de dinamització comercial on diferents cellers oferiran tastos de vins dins de comerços d’Igualada Comerç. Es tracta d’una acció que pretén apropar al consumidor a les botigues, i familiaritzar-lo mentre degusta un dels vins participants de La Gran Festa del Vi.

  Entre d’altres que es confirmaran més endavant, l’òptica Vallsòptics oferirà degustacions del celler Duran Galan, Modes Llucià i D’Arau del Bodegues Puiggros,  la Llibreria Aqualata del  celler Can Vich i l’Asfalt del celler El Cep. Pròximament s’anunciaran la resta de comerços i els horaris de les degustacions.

  El públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir d’actuacions musicals. A les 19 hores tindrà lloc un concert de jazz, i a les 21 hores l’actuació del grup igualadí JoKB, que oferirà un espectacle en format acústic i íntim.
  La festa esdevé una oportunitat única per gaudir tranquil·lament del bon ambient i de la nostra ciutat.


  Igualada Slow Shopping

  Un dels objectius principals de La Gran Festa del Vi és la dinamització de les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes de comerç local.

  Com en altres edicions, la festa coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant 4 dies que durarà aquesta promoció.

  Comentaris

  Consulta l'acte a la web